Vintertullsskolan utökar verksamheten!

Vintertullsskolan kommer inför nästa läsår att utöka verksamheten i årskurs 7 och erbjuda två inriktningar:

• En inriktning för elever inom autismspektrat med eventuella tillhörande diagnoser innefattande t.ex. läs- och skrivsvårigheter.
  • En inriktning för elever med övriga funktionsvariationer innefattande t.ex. inlärningssvårigheter och ADHD.

Med anledning av vår utökning kan vi nu erbjuda extra platser vid Vintertullsskolan.

När kan eleven börja på skolan?

Vi har kontinuerlig intagning under hela läsåret. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Vintertullsskolan kan man söka under hela läsåret. Du ställer dig i kö genom att göra en intresseanmälan.
Om du är intresserad av att ditt barn ska börja på Vintertullsskolan, följ anvisningarna nedan för att lämna in en intresseanmälan.

Vad händer nu?

När vi fått intresseanmälan kommer vi att göra en initial preliminär bedömning om Vintertullsskolan är rätt skola för ditt barn. Därefter ringer vi till dig för att boka in ett besök.

Men du kan alltid nå oss på:
expedition@vintertullsskolan.se

Vintertullsskolan har kontinuerligt intag så tveka inte att skicka in intresseanmälan, oavsett tid på terminen. Ring expeditionen och prata med Vintertullsskolans koordinator om du har frågor om skolan eller vill veta mer om antagningsprocessen.

Telefontider

Telefontider för ansökan ( Lunch kl 11:00 ­- 12:00)
Måndag:  09:00 ­- 16:00
Tisdag:     09:00 ­- 14:30