Hej loggen  🙂

Idag så började vi dagen med morgonsamling. Vi pratade om sport. Efter halva samlingen så började jag läsa i min bänkbok för att jag inte var på så bra humör.

Vi hade sedan svenska och då arbetade vi med källkritik.

Magister David visade oss en film om ”Konspiration 58”. Det handlade om att VM i Sverige var fake. Jag började precis tro på det lite och då sa David att hela filmen och konspiration 58:S hemsida var gjord av SVT, och att filmen enbart var skapad i utbildningssyfte.
Efter svenskan så jobbade vi med matte och det gick väldigt bra. Jag löste faktiskt 10 tal med procent.

Till lunch fick vi en god panerad fisk med potatis och sås.

Sedan så kollade vi på en film om fattigdom, live aid, Bob geldof och Bono. Det var intressant, en bra dag.

27 augusti-13

E-t kille år 9